IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 19 октомври 2023
Обновен: 03:48 | 20 септември 2024

Хороскоп за 20 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще блести с особен успех за Овните. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Петък Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 25,5,20,11,26,29

Телец
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. В интимния живот емоциите са смесени. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 20,30,14,31,9,7

Близнаци
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 14,16,9,26,15,36

Рак
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 31,16,27,39,42,41

Лъв
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 33,4,7,6,3,38

Дева
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре Девите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 36,28,37,12,39,14

Везни
Петък ще е благоприятен ден за Везните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Петък е изненадващ с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 12,17,38,32,24,25

Скорпион
В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 45,0,15,30,24,23

Стрелец
Петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени, свързани с финансовата Ви стабилност. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 1,5,10,24,12,16

Козирог
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 23,24,33,11,7,28

Водолей
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Бъдете активни в спорта. Имате работа, която не бива да отлагате, ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 11,5,38,3,9,6

Риби
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утре обърнете внимание на отношенията си. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 3,22,16,42,32,12

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна