IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 16 октомври 2023
Обновен: 00:37 | 20 септември 2024

Хороскоп за 17 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 30,15,1,8,37,14

Телец
Утрешният ден ще е силно активен. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 14,25,28,29,18,22

Близнаци
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 8,7,0,36,39,6

Рак
Вторник е успешен ден за Раците. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 20,40,43,22,9,39

Лъв
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 13,39,1,18,24,38

Дева
Вторник носи успех на Девите. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е, възможно заведете близките си на ресторант. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 16,27,45,11,31,6

Везни
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Не е изключено да пропилеете празничния ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 22,12,26,14,41,43

Скорпион
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Вторник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 43,21,9,32,11,27

Стрелец
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Избягвайте рискови операции с пари. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 19,10,13,36,23,7

Козирог
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 39,40,9,2,24,3

Водолей
Утрешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 45,46,13,34,9,3

Риби
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго.Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Щастливи числа: 26,31,36,41,43,19

Znacite.com

Коментари

Новини Варна