IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 8 октомври 2023
Обновен: 06:15 | 18 септември 2024

Хороскоп за 9 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утрешният ден ще е печеливш. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. През понеделник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близкиq ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 28,17,19,13,14,30

Телец
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. През понеделник може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 29,42,0,26,9,10

Близнаци
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 22,6,46,40,15,34

Рак
В понеделник не се претоварвайте. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. През понеделник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 15,4,24,37,41,8

Лъв
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. В утрешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 7,25,27,32,23,38

Дева
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Отделете време за семейството си. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не е разумно да вземате пари в заем. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 3,2,28,4,34,7

Везни
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 5,24,25,29,27,36

Скорпион
Утрешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 2,22,16,21,29,37

Стрелец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Обърнете внимание на здравето си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 30,33,14,36,46,10

Козирог
Понеделник ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 44,15,5,8,46,39

Водолей
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете внимателни при работа с пари. Ако искате да постигнете целите си утре, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 46,18,4,5,32,27

Риби
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Отделете време за семейството си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 45,40,26,4,37,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна