IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 21 януари 2023
Обновен: 16:37 | 7 септември 2024

Седмичен хороскоп за 23 – 29 януари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 23 – 29 януари 2023 (Всички зодии)

Овен
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в януари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Нервната Ви система е претоварена. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 23,6,8,46,9,40

Телец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 38,1,46,24,36,40

Близнаци
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Грижете се за здравето си. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 23,8,39,36,41,7

Рак
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 0,8,9,18,15,41

Лъв
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 4,40,3,31,6,32

Дева
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Активно се заемате с реализирането на свой план. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 26,45,32,44,39,16

Везни
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Имате много поводи за вълнения. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 33,3,22,23,26,45

Скорпион
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 1,37,18,28,33,19

Стрелец
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В края на седмицата се очертават парични приходи. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 7,20,45,40,43,17

Козирог
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 39,13,43,12,45,22

Водолей
Не подценявайте интуицията си. В здравословен план ще бъдете добре. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 4,14,25,40,38,29

Риби
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 32,46,17,0,11,3

Znacite.com

Коментари

Новини Варна