IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 12 септември 2022
Обновен: 02:08 | 8 септември 2024

Хороскоп за 13 септември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 септември 2022 (Всички зодии)

Овен
Във вторник не се претоварвайте. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 40,29,11,15,25,38

Телец
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 39,7,33,10,14,36

Близнаци
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 9,15,24,14,27,13

Рак
Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 34,28,9,4,41,45

Лъв
Вторник ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 7,42,40,31,35,44

Дева
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 16,6,5,2,25,14

Везни
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 28,16,23,12,13,44

Скорпион
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 40,5,28,4,1,18

Стрелец
Утре сте с променливо настроение. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 26,37,44,1,3,28

Козирог
Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 33,28,37,43,21,22

Водолей
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 24,10,21,7,42,30

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Някой от представителите на зодия Риби други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 39,4,41,11,13,35

Znacite.com

Коментари

Новини Варна