IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 24 август 2022
Обновен: 17:16 | 26 август 2024

Хороскоп за 25 август 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 август 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не прекалявайте с похапването. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 29,41,35,8,16,27

Телец
Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утрешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното - няма да Ви тежи. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 45,26,2,35,27,9

Близнаци
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 30,22,4,15,20,45

Рак
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 5,33,46,28,26,45

Лъв
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Бъдете активни в спорта. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 27,13,4,31,7,0

Дева
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 9,4,17,44,1,8

Везни
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 28,26,24,16,19,44

Скорпион
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 46,12,36,31,2,14

Стрелец
Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. От неочаквано място може да получите пари. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 34,38,36,17,19,37

Козирог
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Избягвайте рискови операции с пари. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 32,44,7,40,23,39

Водолей
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Добре би било да се погрижите за здравето си. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 7,0,30,15,25,20

Риби
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 46,13,34,22,20,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна