IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 19 юли 2022
Обновен: 23:43 | 7 септември 2024

Хороскоп за 20 юли 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 юли 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Очаква Ви нова любов. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 16,36,17,6,8,43

Телец
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 41,8,7,40,34,6

Близнаци
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 22,43,40,2,5,13

Рак
Сряда носи успех на Раците. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори, без да подписвате договори. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 42,19,32,11,27,43

Лъв
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Сряда е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 16,40,13,12,44,24

Дева
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утре определено не Ви е ден за харчене. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 27,45,28,46,25,19

Везни
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Сряда е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ще Ви върнат голям заем. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 0,27,26,43,14,1

Скорпион
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Посветете сряда на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 29,14,35,37,6,12

Стрелец
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Утрешният ден ви обещава хармония в отношенията. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 36,15,11,22,34,2

Козирог
Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Бъдете внимателни при работа с пари. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 30,13,44,4,43,41

Водолей
Утрешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 36,46,45,14,39,35

Риби
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 36,31,2,32,1,44

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна