IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
09:45 | 27 февруари 2022
Обновен: 16:21 | 7 септември 2024

Хороскоп за 28 февруари 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 февруари 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Близките също желаят да им отделите от времето си. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 18,19,2,3,29,21

Телец
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 37,5,26,17,13,12

Близнаци
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 2,21,22,37,31,1

Рак
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 33,38,1,14,20,32

Лъв
Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Помислете как да изненадате приятно семейството си. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 9,36,30,16,38,44

Дева
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 35,8,0,30,37,33

Везни
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 16,8,33,18,41,26

Скорпион
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 22,15,11,38,36,46

Стрелец
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 41,36,18,21,38,45

Козирог
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 8,12,34,33,43,45

Водолей
Утре имате куп неща за вършене. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете активни в спорта. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре, ще се окаже илюзорна. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 34,42,46,3,13,23

Риби
Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 24,0,41,7,34,3

Znacite.com

Коментари

Новини Варна