IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
10:00 | 8 февруари 2022
Обновен: 01:58 | 19 септември 2024

Хороскоп за 9 февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 февруари (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утре обърнете внимание на отношенията си. Ако имате работа, която трябва да завършите утре, не отлагайте присъствието си на работното място. Обърнете внимание и на хората в дома си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 41,28,35,13,43,14

Телец
В сряда не се претоварвайте. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 30,40,1,39,11,24

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Сряда е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 38,25,1,21,29,18

Рак
Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Сряда е благоприятен ден за Раците и обещава успех във всичко. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 13,16,1,19,44,23

Лъв
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 22,20,14,45,10,3

Дева
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Добре ще е през сряда да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. От неочаквано място може да получите пари. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 27,13,12,23,20,16

Везни
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 43,36,29,3,33,5

Скорпион
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Важен ден за печалба. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 23,19,17,12,5,30

Стрелец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Добре би било да се погрижите за здравето си. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 30,20,31,2,25,45

Козирог
В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 37,34,6,27,28,10

Водолей
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Голяма част от Водолеите са завладени от мисълта за материални загуби. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. В сряда може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 43,29,45,10,24,44

Риби
Сряда е успешен ден за Рибите. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Парите няма да са Ви проблем. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре Рибите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 36,24,34,4,22,8

Znacite.com

Коментари

Новини Варна