IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:45 | 31 януари 2022
Обновен: 04:08 | 27 октомври 2024

Любовен хороскоп за февруари (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Любовен хороскоп за февруари (Всички зодии)

Овен
Новият месец може да е свързан с повече прояви на ревност от ваша страна. Много е вероятно да се чувствате по-несигурни в себе си или половинката си и подозрителността ви да се повиши. Желанието ви да контролирате партньора си ще повиши напрежението във връзката ви. Звездите ви съветват да спрете да притискате любимия човек, в противен случай шансовете да останете сами ще се увеличат значително.
Ето защо, внимавайте с емоциите, работете върху положителните аспекти във вашата връзка и не прибързвайте с изводите. Ако нямате половинка до себе си, не унивайте, защото интересни комуникации и срещи няма да ви липсват. Възможно е дори да се влюбите.

Телец
Месецът открива широки перспективи по отношение на любовта, Телци. Някои от самотните представители на зодията имат шанса да срещнат своята сродна душа, като това може да се случи и по време на някакво пътуване, ако планирате такова. Бъдещето на всяка връзка обаче зависи само от поведението ви, а през новия месец няма да сте особено склонни към действия. Звездите ви съветват да свалите малко летвата, ако търсите половинка. Перфектните хора не съществуват, както и идеалните отношения.
Въпреки това имайте едно наум при новите връзки с потенциалните ви партньори. За онези представители на зодията, които вече си имат партньор, месецът ще донесе много приятни и романтични емоции. Тъй като Телците ще работят доста през февруари, са възможни конфликти заради работата им. Опитайте да балансирате.

Близнаци
Близнаците ще бъдат по-уязвими през февруари и може да нарушат личното пространство на половинката си или на потенциален нов партньор в любовта. Когато планирате връзка, трябва да разберете, че прекомерната близост понякога само пречи. Не се опитвайте да доминирате над другия, да не сте твърде взискателни към някой, който се опитва да се доближи до вас, който изпитва емоции.
Ако не сте твърде емоционални, може да започнете нов любовен романс. От вас зависи колко ще продължат тези взаимоотношения. Сериозно обвързаните Близнаци е важно да обръщат повишено внимание на интимните отношения. Благополучието и топлината в семейството до голяма степен зависи от хармонията в тях.

Рак
Романтичната ви природа ще надделее през новия месец, освен това ще бъдете изпълнени със сила, енергия и вдъхновение. Ако търсите своята половинка, няма да ви бъде особено лесно да се откриете пред другите. Бъдете по-общителни, вярвайте повече в себе си. Имате всички шансове да започнете нова връзка през този месец.
Обвързаните Раци ще почувстват прилив на нежност и ще искат повече романтика от връзката си. Това е чудесен повод да зарадвате половинката със съвместна почивка, пътуване или друго забавление, основано на общ интерес.

Лъв
Интересен месец за любовта, Лъвове! Дали и какви хубави неща ще ви се случат, ще зависи до голяма степен от вашите желания и решения. За някои от вас дори може да започне любовен романс с колега или някой, който е свързан по някакъв начин с работата ви. При всички случаи, покани за срещи няма да ви липсват.
Но не всички представители на зодията ще имат желанието да променят нещо в статуса си на необвързани, особено ако се чувстват добре със себе си. За сериозно обвързаните настроението им ще бъде благоприятно за романтика, а с любимия човек ще се подкрепят един друг.

Дева
Девата ще бъде привлекателна и желана в месеца на любовта. Определено няма да ви липсва внимание и това ще ви кара да се чувствате приятно. Готови сте за приключения, а някои от вас дори може да поставят началото на нова любовна връзка.
Сериозно обвързаните представители на зодията трябва да внимават с флиртовете. Нещата може да преминат допустимите граници. Помислете как да подобрите интимността във вашата връзка вместо да си създавате кавги с любимия човек. Ако положите усилия върху семейните отношения, краят на месеца ще ви донесе много приятни изживявания с любимия човек.

Везни
Периодът е благоприятен за тези, които вече са намерили своята половинка, тъй като ще успеят да подобрят взаимоотношенията си с любимия човек. Ако напоследък сте имали спорове и конфликти, то през февруари ще може да сложите край на тях. Но бъдете внимателни с роднините, които се месят във връзката ви. Добре е да защитавате интересите си. Търсещите любов няма да скучаят. Звездите ви съветват да се отпуснете и да се забавлявате, без да насилвате събитията.

Скорпион
Представителите на знака са очарователни и на върха на формата си, а това ще им носи късмет, особено ако търсят любовта. Не забравяйте, че забавленията в леглото не са достатъчни за създаването на връзка.
Любовните взаимоотношения се нуждаят от постоянни усилия. Февруари е подходящ месец за предприемане на стъпки към някого, когото харесвате. Сериозно обвързаните Скорпиони също могат да се чувстват привлечени от противоположния пол. Звездите ви съветват да внимавате дори с безобидните флиртове. Отдайте се на любимия ви човек и няма да съжалявате.

Стрелец
Работата ще измести леко любовта и може и да нямате много време за романтика. Вероятни са нови познанства и романси, но те ще бъдат мимолетни и ще оставят привкус на разочарование във вас. През февруари трябва да обърнете повече внимание на интимната сфера, особено ако сте обвързани. Може да планирате пътуване с любимия човек, да обсъдите финансовото ви състояние. Имате добри предпоставки да укрепите вашата връзка и да я направите още по-вълнуваща.

Козирог
Личният ви живот е изцяло във ваши ръце, а февруари ще ви носи много приятни мигове, но от вас ще зависи да полагате усилия. Няма значение дали се намирате в дългогодишна връзка или сте в начален етап на нещо ново и вълнуващо, вниманието към другия човек ще бъде важно. Романтиката няма да дойде сама и това особено важи за дългогодишните връзки. Февруари ви носи много прекрасни възможности, с които да направите любовния си живот по-вълнуващ.

Водолей
Някои семейни представители на знака ще почувстват известно охлаждане в отношенията. Не влошавайте ситуацията. Умората ви ще се дължи най-вероятно на претоварване в работата. Ако обаче има проблем между вас и партньора ви, разрешете го без излишна драма. Помислете дали и двете страни полагате поравно усилия и компромиси.
Звездите ви съветват да не взимате радикални решения в любовта през този месец. Необвързаните Водолеи да се отдадат повече на себе си и създаването на собствен комфорт. Флиртове няма да ви липсват, но по-скоро любовта ще бъде леко разочароваща за вас.

Риби
Ключът към успехи в любовта през февруари е да не налагате на всяка цена своето мнение. Взаимното разбирателство, ако имате партньор до себе си, ще бъде от решаващо значение за хармонията във връзката ви.
Съществува риск от конфликти на основата на ревност, затова бъдете внимателни. Самотните представители на знака имат всички шансове да срещнат нова и интересна личност. Може това да се окаже ваш познат или приятел на ваши приятели и този човек да се окаже потенциален нов партньор за вас. Вълнуващо, нали?

Az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна