IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
09:30 | 15 януари 2022
Обновен: 03:55 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 17 – 23 януари(Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 – 23 януари(Всички зодии)

Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 5,6,13,42,36,4

Телец
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 23,35,26,44,12,42

Близнаци
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Имате много поводи за вълнения. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 23,35,6,8,27,42

Рак
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 32,23,15,10,34,44

Лъв
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 41,34,6,13,35,42

Дева
Не подценявайте интуицията си. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 22,6,42,4,38,1

Везни
Идва вашето време. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 45,44,16,32,19,31

Скорпион
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Имате много поводи за вълнения. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 32,19,4,18,11,7

Стрелец
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. За Вас започва нов творчески процес. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 21,14,23,3,0,16

Козирог
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Здравето и тонусът Ви са отлични. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 15,28,12,45,30,46

Водолей
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 23,9,29,40,42,26

Риби
Не подценявайте интуицията си. В работата си трябва да покажете професионализъм. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 39,15,25,3,5,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна