IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:09 | 17 декември 2021
Обновен: 02:43 | 24 октомври 2024

Хороскоп за 18 декември - Стрелец

Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 18 декември - Стрелец

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени.

Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант.

Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете.

Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката.

Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Щастливи числа: 27,15,44,1,39,0

Коментари

Новини Варна