IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:06 | 30 октомври 2021
Обновен: 12:18 | 13 октомври 2024

Месечен хороскоп за ноември - Дева

Това ще бъде месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за ноември - Дева

Ноември ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. В случай, че бракът Ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си.

Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели.

Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26 са възможни физически и емоционални неразположения. Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните Ви задължения.

В резюме се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма.

Щастливи числа: 45,5,19,42,33,44

Коментари

Новини Варна