IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:10 | 27 октомври 2021
Обновен: 10:28 | 13 октомври 2024

Хороскоп за 28 октомври - Козирог

Целеустремеността Ви е гаранция за успех

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 октомври - Козирог

Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.

Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите.

Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.

В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Щастливи числа: 27,33,41,32,36,18

Коментари

Новини Варна