IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:03 | 26 октомври 2021
Обновен: 11:20 | 13 октомври 2024

Хороскоп за 27 октомври - Близнаци

Бъдете ведри и отговорни към себе си

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 октомври - Близнаци

Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом.

Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите.

Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Повечето от Вас утре са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях.

Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Щастливи числа: 33,6,15,7,30,40

Коментари

Новини Варна