IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:05 | 2 октомври 2021
Обновен: 18:39 | 26 август 2024

Хороскоп за 3 октомври - Лъв

Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 октомври - Лъв

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия.

Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно.

Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката.

Неделя е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Щастливи числа: 4,3,35,12,0,20

Коментари

Новини Варна