IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:01 | 24 септември 2021
Обновен: 23:03 | 1 септември 2024

Хороскоп за 25 септември - Овен

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 септември - Овен

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно.

Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Щастливи числа: 12,36,37,20,9,15

Коментари

Новини Варна