IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:05 | 21 септември 2021
Обновен: 18:44 | 26 август 2024

Хороскоп за 22 септември - Лъв

Сряда отбелязва началото на хубави промени

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 септември - Лъв

Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания.

Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус.

Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Избягвайте рискови операции с пари. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Щастливи числа: 20,35,45,17,32,8

Коментари

Новини Варна