IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:07 | 15 август 2021
Обновен: 20:49 | 9 септември 2024

Седмичен хороскоп 16 - 22 август - Везни

Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 16 - 22 август - Везни

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите.

Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.

Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини.

Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Имате много поводи за вълнения.

През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Щастливи числа: 42,26,3,1,28,21

Коментари

Новини Варна