IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:11 | 3 юли 2021
Обновен: 22:35 | 17 септември 2024

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юли - Водолей

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 5 - 11 юли - Водолей

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Възможно е да се обостри хронично заболяване.

В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото.

Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата.

За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Щастливи числа: 26,12,10,22,36,35

Коментари

Новини Варна