Варна 23°
fallback
Хороскопи
10:30 | 27 юни 2021
Обновен: 16:37 | 20 септември 2024

Ретрограден Нептун - може да постигаме успехи

Ще се свържем с нашето Аз

По материала работи: Слав Велев

Снимка: istock

На 25 юни Нептун навлиза в своята годишна ретроградна фаза и така ще се задържи до 1 декември 2021 година. Той ще бъде ретрограден в знака на Риби. Юпитер, Сатурн и Плутон също са ретроградни. Какво можем да очакваме от Нептун? Определено фокусът ни ще бъде върху преразглеждане на миналото. Ще има неща върху които ще помислим добре.

Нептун е планетата на мечтите, желанията, илюзиите, но също така и на съзнанието, безусловната любов. Възможно е да се чувстваме объркани, но можем да се докоснем до по-дълбоко духовно осъзнаване и да почувстваме какво всъщност означава да обичаме безусловно. Нептун не се занимава с неща на повърхността, а по-скоро с невидимото и иска да погледнем по-дълбоко на нещата край нас.

Докато Нептун е ретрограден ще ни помогне да се разделим с всякакви илюзии, позволявайки ни да видим нещата такива, каквито са в действителност. Възможно е да сме по-взискателни и да виждаме нещата по по-категоричен начин.

Тази негова ретроградна фаза ще ни помогне да преразгледаме събитията, които са се случили в живота ни от ноември 2020 година насам, и да видим дали има някакви заблудени истини или илюзии, които трябва да бъдат разрушени.

Събитията в последната година накараха много хора да не чувстват себе си, да не намират себе си и мястото си в този свят. Промени, сътресения… Тук Нептун ще се намеси като ни върне в действителността и ни помогне да се приземим в новата реалност. Ще виждаме нови пътища пред себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Автор на статията:
Слав Велев
зодии Хороскоп Ретрограден Нептун
0 коментара
fallback
fallback