IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
00:06 | 5 юни 2021
Обновен: 23:44 | 9 септември 2024

Седмичен хороскоп 7 - 13 юни - Дева

Ще се чувствате в хармония със себе си

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 7 - 13 юни - Дева

Новина отдалече може да Ви зарадва. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В много семейства може да възникнат проблеми с децата.

От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача.

Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 42,10,41,30,37,38

Коментари

Новини Варна