IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:04 | 28 май 2021
Обновен: 12:28 | 15 септември 2024

Хороскоп за 29 май - Рак

Събота носи изпитания и предизвикателства

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 май - Рак

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора.

Утре Раците доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.

Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас.

Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно.

С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Щастливи числа: 3,1,8,32,45,30

Коментари

Новини Варна