IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:45 | 26 април 2021
Обновен: 17:09 | 18 септември 2024

Таро карти за всяка една от зодиите: Какво ни очаква през идния май?

Месецът идва с много нови емоции и възможности да подредим живота си

По материала работи: Ставри Таргов
Таро карти за всяка една от зодиите: Какво ни очаква през идния май?

Месец май идва с много нови емоции и възможности да подредим живота си. Няма да липсват предизвикателства, но ако сме внимателни ще успеем да се справим с тях. Какво показват таро картите за вашата зодия, вижте в следващите редове.

Зодия Овен, Карта – Рицар пентакли

През май представителите на зодия Овен ги очакват щедри подаръци от съдбата. Финансовото ви състояние ще се подобри и може да се появят неочаквани печалби. Възможно е също високопоставена и влиятелна жена да ви окаже своята подкрепа. Въпреки че финансите ви ще се стабилизират, таро картите ви съветват да не харчите излишно. Самотните може да намерят нова любов.

Зодия Телец, Карта – Слънце

Това е вашият месец, Телци. Животът ви се обръща към слънчевата страна, започва ярък и успешен период на много активности, успех и щастие. Бъдете активни, започнете нещо ново, занимавайте се със спорт. Въпреки че ще има моменти, в които ще се отпускате и мързелът ще надделява, точно сега е най-добре да се съсредоточите върху движението напред. Ще се радвате на подкрепата на близки и приятели.

Зодия Близнаци, Карта – Отшелникът

След невероятно наситения април ще ви се прииска да си починете и да си поемете дъх. Възползвайте се от почивните дни, за да се отдадете на така търсения релакс. Прекарвайте повече време сред природата, хранете се здравословно. Отдайте се на любими занимания. Така ще намерите и отговори на въпросите, които ви вълнуват. През май ще трябва да защитавате своите позиции. Пазете се от интриги.

Зодия Рак, Карта – Две чаши

През новия месец водеща тема за вас ще бъде постигане на хармония в партньорството от любовен характер и не само. Това може да е ново запознанство, помирение с бивш любовник, укрепване на съществуващите връзки или създаване на нови приятели. През май ще имате възможността и желанието да пътувате, да се отдавате на покупки и забавни мигове с любими хора. Очаква ви хубав месец.

Зодия Лъв, Карта – Звезда

Уважаеми Лъвове, месецът е много добър за поставяне на нови цели. Ако ви предстои изпит, важно интервю или отскоро сте в любовна връзка, периодът също ще ви носи удовлетворение от постигнатите успехи. Таро картите ви съветват да мечтаете, да си представите в детайли какво хубаво искате да ви се случи, защото Вселената ще ви чуе. Също през май може да започнете обучение или да се върнете към старо хоби.

Зодия Дева, Карта – Осмица жезли

Девите съвсем скоро ще получат важни новини. Възможни са неочаквани събития, някои от които ще им донесат радости. Ако искате да постигнете напредък е важно да не отлагате решенията си. Ако например ви се иска да започнете да спортувате, не го отлагайте за другата седмица, месец… Бъдете решителни и дейни. Втората половина на месеца е подходяща за осъществяване или планиране на пътуване.

Зодия Везни, Карта – Рицар пентакли

През май е възможно вашите конкуренти да се опитат да ви атакуват. Бъдете внимателни и се пазете от финансови загуби. Месецът е подходящ за промени, някои от тях ще бъдат и радикални. Завършвате труден етап, Везни. Ще получите голямо облекчение. Таро картите показват, че започва хубав период за вас, в който може да намерите и нова любов, ако нямате такава.

Зодия Скорпион, Картата на влюбените

Името на картата говори само за себе си. Пролетта е в разгара си, всичко започва да става по-красиво, а душата ви копнее за романтика. Любовта ще ви вълнува и носи хубави емоции. Ако все още не сте намерили своята сродна душа, бъдете по-социални и не се затваряйте у дома. Забавлявайте се, отдавайте се на любимите занимания. Таро картите разкриват, че на успехи ще се радвате и по отношение на работните процеси.

Зодия Стрелец, Карта – Шестица чаши

Карта, която внася баланс, спокойствие. Въпреки това, Стрелци, през месец май си заслужава да работите усилено, за да завършите всички поставени цели и така постигайки успехи и удовлетворение, да може да се отпуснете и да си отдъхнете. Периодът е подходящ за започване на спортна рутина, здравословен режим на хранене, Поставени през този месец подобни цели, ще доведат до задоволяващи резултати.

Зодия Козирог, Карта – Императрицата

През новия месец родените под знака на зодия Козирог ги очакват плодотворно развитие, напредък и реализация на идеите. Бъдете смели и активни, грижете се добре за здравето си. Любимите ви занимания ще ви носят хубави емоции. Периодът е подходящ за провеждането на важни разговори от делови или личен характер, както и за разрешаване на конфликти. Подкрепа няма да ви липсва.

Зодия Водолей, Карта – Десетка чаши

Това е карта, която се отнася до взаимоотношенията в дома и семейството. Моментите с любимите хора ще ви носят радост. Въпреки това, таро картите ви съветват да бъдете внимателни с емоциите и прибързаните решения, защото могат да действат срещу вас. Някои ситуации могат да заблудят преценката ви. Не си позволявайте слабости и намерете приятни занимания за противодействие на стреса.

Зодия Риби, Карта – Паж жезли

Рибите ги очакват нови перспективи, нови пътища, но и поток от нова информация, която идва чрез нови познати, интересни хора, вълнуващи обучения и занимания. Може да постигнете много, ако се занимавате със спорт или планирате да започнете спортна активност. Идеи няма да ви липсват, което ще улеснява и работата ви. Обърнете внимание на близките ви и комуникацията с тях. Възможни са и подаръци и други приятни изненади.

Az-jenata.bg

 

Коментари

Новини Варна