IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:12 | 20 март 2021
Обновен: 20:17 | 26 август 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Риби

Притеснения, свързани с евентуалното развитие на важни за вас събития в семейството или в работата

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще възникнат в живота ви притеснения, свързани с евентуалното развитие на важни за вас събития в семейството или в работата ви.

Тази седмица ще се запомни с повече стрес в живота ви или с необходимост да действате при необичайни, динамични обстоятелства.

Една от неочакваните новини през тази седмица ще има връзка с пари или с документ, който ще бъде важен за семейството ви. За някои от вас това може да е свързано с неочаквана нова възможност за допълнителен доход.

През тази седмица ще имате нужния ви кураж да загърбвате безперспективни ангажименти или отношения. В същото това време ще вложите енергия и време в стабилизирането на такива, които са важни за вашето развитие.

През тези седем дни ще бъдете склонни да действате практично и прагматично, без емоции и без предразсъдъци.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на неща, които имат връзка с имот или с вещи.

Жените Риби ще се наложи да допуснат нови хора в кръга си от познати, защото това ще бъде важно за тяхното семейство, кариера, бизнес или публичен живот. Някои от вас ще бъдат изненадани от пари или от подарък от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете ще имат силна и переспективна седмица. Някои шансове и възможности могат да ви изненадат, но не бързайте да вземате решение. Това е седмица, в която лесно може да спечелите, но и лесно може да пропуснете своя шанс.

Коментари

Новини Варна