IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:10 | 20 март 2021
Обновен: 15:07 | 30 август 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Козирог

Бъдете предпазливи в споделянето на личните си планове

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще действате много по-уверено и категорично по приключването на различни задачи или задължения. Само така ще имате възможност да си осигурите една по-голяма свобода на действие през следващите седмици.

През тези седем дни бъдете внимателни и не се поддавайте на натиска на други хора, които ще ви притискат да правите неща, които вие не харесвате или те не влизат във вашите планове.

Седмицата ще се запомни с повече напрежение на работното ви място и с много повече работа.

През тази седмица бъдете предпазливи в споделянето на личните си планове. Действайте по тяхната реализация, без да коментирате действията си с други хора, докато не постигнете конкретни резултати.

През седмицата ви предстои интересен или полезен разговор с човек, който живее в друго населено място.

Трябва да отбележа, че седмицата ще бъде благоприятна за професионални или бизнес разговори с хора от различни населени места.

Жените Козирог ще са ангажирани с различни неща, свързани с бременност, с раждане на дете, събитие с вече родено дете или с някаква гинекологична интервенция. През седмицата ще имате възможност за изява в работата си, дори да сте на някаква незначителна позиция.

Мъжете ще имате интересни срещи. Това ще бъде благоприятно време за създаване на нови контакти, които сега или по-късно във времето ще се окажат полезни за вас.

Коментари

Новини Варна