IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:09 | 20 март 2021
Обновен: 06:29 | 1 септември 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Стрелец

Ще бъде добре да отделите повече и по-сериозно внимание на нещата, които се случват в дома ви или в семейството

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще трябва да разговаряте открито по въпроси, свързани с работата ви. Вероятно един такъв разговор ще определи по-ясно вашите цели, задачи и задължения.

През седмицата ще се ангажирате със здравето на близка жена, като не е задължително да става дума за някакъв сериозен здравословен проблем.

През седмицата ще бъде добре да отделите повече и по-сериозно внимание на нещата, които се случват в дома ви или в семейството ви. Някъде под повърхността на вашите отношения има проблем, който ако не се изчисти навреме, може сериозно да се заълбочи.

Внимание ще изискат съседските ви отношения, които могат да бъдат източник на клюки относно личния ви живот.

През седмицата избягвайте да налагате своите мнения или решения, тъй като това ще предизвика неочаквани решения или действия от страна на другите хора.

Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които търсят нова или допълнителна работа.

Жените Стрелец ще имат благоприятно време за раздвижване на важни финансови дела, цели или ангажименти. Съдействие почти през цялата седмица ще получавате от страна на мъже, които са ваши роднини, приятели, колеги и др.

Мъжете ще са стената, от която семейството ще се нуждае в една сложна и динамична седмица като тази. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, свързано с конкретни важни за вас задачи.

Коментари

Новини Варна