IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:08 | 20 март 2021
Обновен: 19:07 | 31 август 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Скорпион

Поводи за радост ще имате предимно в любовния си, личен и семеен живот

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, бъдете по-внимателни в плановете, които ще направите за тази седмица. Нека очакванията ви за тази седмица бъдат реални, и се пазете от лъжлива информация или манипулация.

През тази седмица определено ще трябва да действате много внимателно, да избягвате крайности в думи, решения или действия.

Един приятен повод, свързан с жена, ще бъде причина за избор на подходящ подарък, покупка на нови дрехи и други.

През седмицата мнозина от вас ще имат грижи, свързани със здравето или проблеми в живота на роднина.

Използвайте тази седмица за развитие на ваши планове, от които очаквате някаква облага за семейството си, тъй като ще имате възможности и ресурси за това.

Това ще бъде благоприятен период за уреждане на документи, договор или споразумение.

Жените Скорпион ще се вълнуват от развитието на събития, които очаквате да се случат през тези седем дни. Като цяло динамиката на седмицата за вас ще бъде много голяма и това ще се отрази на емоционалното ви състояние. Поводи за радост ще имате предимно в любовния си, личен и семеен живот.

Мъжете ще приемат с неохота по-големите си семейни задължения. Като, че ли сега всички роднини ще разчитат за нещо на вас. Неискреността в очите на човек, който се опитва да ви впечатли с информация или обещание, е знак за внимание.

Коментари

Новини Варна