IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:07 | 20 март 2021
Обновен: 20:17 | 26 август 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Везни

Не губете обаче чувството си за реалност

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с реализацията на обещание, което вече сте дали на някого през предишните няколко седмици. Най-вероятно това ще има някакво значение за вашето семейство или за ваши роднини.

През тази седмица определено ще мислите много по-сериозно как бързо да приключите с незавършени дела от семеен характер.

Не губете обаче чувството си за реалност и не допускайте създаването на допълнителни затруднения или нестабилност в живота си.

През тази седмица ще получите неприятна новина, свързана с някакъв вид загуба в живота на човек, когото познавате.

Седмицата ще бъде подходяща за пътуване по най-различни причини, но преди всичко се съобразявайте с епидемиологичната обстановка в страната, където живеете.

Като цяло през тази седмица бъдете по-активни и прекарвайте повече време навън сред природата.

През седмицата ще имате причина да купите подарък или да поздравите някого по специален повод.

Жените Везни ще имат успешна седмица. През тези седем дни ще видите кои ваши идеи и проекти работат и кои не. Младите жени ще имат по-добри възможности от жените над 35 годишна възраст, но това не бива да се приема като даденост.

Мъжете ще са лесно докачливи. Поради ваши лични причини ще сте много по-чувствителни и нетолерантни към коментарите на хора около вас. Възможно е да преживявате емоционално една загуба или разочарование и това да ви прави трудни за комуникация.

Коментари

Новини Варна