IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:06 | 20 март 2021
Обновен: 03:41 | 7 септември 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Дева

Пазете личните си вещи

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате възможност да развиете полезни за вас контакти и отношения с хора отблизо и далеч.

Не е задължително те да бъдат само професионални или свързани с бизнес, но те ще ви донесат някаква облага, ще спомогнат развитието на една идея, чийто успех ще бъде важен за вас.

Някои от семейните представители на зодиакалния знак Дева ще направят по-голям разход, свързан със собственото си дете.

През тази седмица ще сте склонни да вземате импулсивни и емоционални решения, свързани с промяна на мебели или вещи в дома си, с покупки на нови неща лично за вас или за домашния ви комфорт.

Пазете личните си вещи (чадър, шапка, документи, телефон и други) от забравяне на обществени места.

През седмицата ще ви зарадва телефонен разговор или новина, свързана с мъж, който може да бъде ваш роднина или приятел. Вероятно в неговия живот сега върви една благоприятна за него промяна, чийто първи успехи вече могат да се видят.

Преди всичко през тази седмица трябва да внимавате със собствените си финансови ресурси. Ще бъде добре да планирате внимателно бюджета си и да избягвате парични затруднения.

Жените Дева ще преминат през една неочаквана стресова ситуация, която носи и неочаквани промени в планове, ангажименти и дори в начина ви на живот.

Изненада през тази седмица ще преживеят ваши отношения с хора родени под зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете ще трябва да преглътнат гордостта си и да направят труден компромис за да приключат с една неприятна истуация в живота си. През седмицата може да ви изненада новина или събитие, свързано с бременност, с раждане или друга ситуация свързана с дете.

Коментари

Новини Варна