IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:04 | 20 март 2021
Обновен: 13:11 | 4 септември 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Рак

Роля във важните за вас дела ще имат хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи даразчитате на нечия помощ при развитието на важни за семейството ви дела. Това може да бъде ваш роднина, приятели или съседи.

През тези седем дни ще имате телефонни или виртуални контакти с хора от друго населено място. Възможно е да имате такива с непознати досега хора, с които ще общувате във връзка с някаква идея, събитие, продажба, бизнес и други.

Седмицата ще ви изненада с преживяване, което ще има връзка с вашето минало или с хора, които са били важни за вас преди години.

Каквото и да е конкретното събитие, то определено ще повлияе по някакъв начин върху живота ви през тези седем дни.
П

рез седмицата вероятно ще възникнат дребни неприятности, свързани с вещи или техника в дома ви. Възможно е също така загуба, забравяне на документ или друга лична вещ някъде извън дома ви.

Жените Рак ще могат лесно да намират поле за изява, начин за разрешаване на проблеми или за постигане на важна цел. Благоприятното влияние на тази седмица основно ще се простре върху вашата работа. Роля във важните за вас дела ще имат хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще трябва да стъпват много бавно през тези седем дни. Не бързайте, не притискайте събитията да се развиват така както вие искате.

Не създавайте хаос, защото такъв не е желателен през тази седмица. Проявете търпение и изчакайте нещата да се развият естествено, така може да постигнете дори повече, отколкото сте имали като очакване.

Коментари

Новини Варна