IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:02 | 20 март 2021
Обновен: 03:32 | 31 август 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Телец

В моменти на разочарование не обвинявайте другите, а търсете причината в себе си

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 март - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще намери начин да ви изненада с предложение или идея, която може да ви облагодетелствала по някакъв начин.

Като цяло тази седмица ще ви даде късмет, особено ако сте ангажирани с разрешаването на по-сериозни неприятности от предишните няколко седмици.

Различни обстоятелства ще ви помогнат да се предпазите от нови проблеми, но преди всичко следвайте интуицията си и собствения си житейски опит.
Някои от вас отдавна са разбрали, че няма нищо по-добро от това някои събития да се оставят на естественото им развитие.

Ако все пак не сте успели да приемете тази житейска истина и решите, че трябва да притиснете определени хора или събития да заработят по-бързо във ваш интерес, то разочарованието не бива да ви изненадва.

В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с човек, който може да ви подведе с невярна информация, съвет и др.

Жените Телец ще си имат своите мисли, тревоги или специални преживявания, свързани с дете или с внуче. Момичетата или младите жени ще знаят как да флиртуват и как да впечатлят човека, към когото имат сериозен интерес.

Мъжете ще са нетърпеливи, ревниви в любовта и сприхави в брака си. Последствията от вашето отношение към другите хора определено няма да ви харесат.

В моменти на разочарование не обвинявайте другите, а търсете причината в себе си.

Коментари

Новини Варна