IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:11 | 20 февруари 2021
Обновен: 20:11 | 27 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Водолей

Действията ви ще зависят от решенията на други хора

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица действията ви ще зависят от решенията на други хора. Тази ситуация може да ви направи несигурни, зависими от обстоятелства, върху които нямате контрол. Мнозина от вас ще вземат решение да изчакат развитието на определени събития като зрители отколкото да имат водеща роля в тях.

В голяма степен вашата несигурност ще се дължи на факта, че хората, на които разчитате са ангажирани с много други задачи или ще ви плаши тяхната несериозност.

През тази седмица ви предстоят интересни срещи и разговори предимно с приятели, които ще се окажат полезни с техните съвети или с контактиъе, които имат в различни институции.

През седмицата не се впечатлявайте от думи или предложения на човек, който ще се опита да ангажира вниманието ви с нови финансови възможности или с примамлив кредит. Като цяло през седмицата бъдете предпазливи във финансовите си дела и действайте по-консервативно, когато събитията изискват от вас конкретни действия.

През тази седмица може да бъдете поканени на събиране, свързано с рожден ден, годеж, юбилей или друго важно събитие.

Ако сте родители, може да посетите училище или държавна институция, поради важен ангажимент свързан със собственото ви дете.

Жените Водолей ще могат да реализират свои интересни идеи свързани с дома, в който живеят или с имот, който притежават. Това е седмица на нечоаквани събития във вашия дом.

Мъжете ще отделят време и ресурси за проучване или реализиране на различни възможности, свързани с пътуване, с работа в друг град или държава или работа с чуждестранна компания.

Коментари

Новини Варна