Варна 10°
fallback
Хороскопи
00:10 | 20 февруари 2021
Обновен: 22:15 | 27 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Козирог

Стремете се към реално постижими цели и не си губете времето с неща, които са в сферата на мечтите

По материала работи: Ставри Таргов

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която за вас ще бъде важно да можете да постигнете развитие и завършек на важни дела, свързани с финансово-материална ви стабилност.

Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или нови източници на доходи.

Благоприятните тенденции, които ще бъдат актуални за вас през тази седмица, могат да бъдат помрачени от няколко конфликтни ситуации. Те няма да ви донесат загуби, но ще създадат объркване, ще ви попречат да вземете правилно решение и да избегнете напрежението.

През тази седмица се стремете към реално постижими цели и не си губете времето с неща, които са в сферата на мечтите.

Отсъствието от дома ви за един ден или през почивните дни (за някои от вас), ще е свързано с приятни преживявания или с желание да си осигурите почивка и развлечения.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друг дом или за обсъждане на подобни планове.

Като цяло пред вас е седмица на важни промени или събития, които ще рефлектират върху бъдещето ви развитие. Търсете съветите и помощта на хора, родени под въздушни или водни зодиакални знаци.

Мъжете Козирог ще имат причина да преценят по-сериозно едно приятелство, което в момента им създава някакви съмнения или неудобства.

Жените ще са здравословно нестабилни или твърде много проблеми в живота им ще са причина за безсъние, миграна и други неразположения.

Автор на статията:
Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Козирог
0 коментара
fallback
fallback