IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:09 | 20 февруари 2021
Обновен: 17:38 | 27 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Стрелец

Хармония в дома и в любовния ви живот

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ангажира вниманието ви с повече семейни дела и с повече професионални ангажименти.

Всичките тези неща ще трябва да бъдат добре организирани от ваша страна, тъй като тяхното реализиране ще изиска някакво време.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на официален брак или за покупка (преместване) на нов дом.

През седмицата ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна ситуация в живота си.

През тези седем дни добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да имате специални преживявания свързани с тях.

По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с цел да ви измамят за нещо.

Като цяло седмицата носи хармония в дома и в любовния ви живот. Вибрациите ще спомагат за постигане на неочаквани успехи или ще са в основата на странни, но положителни преживявания.

Жените Стрелец ще се тревожат около здравето или личния живот на човек, който живее извън техния дом. Голяма част от комуникацията ви през тези седем дни ще е свързана с тази личност.

Коментари

Новини Варна