IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:08 | 20 февруари 2021
Обновен: 09:34 | 22 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Скорпион

Ще получите новини, които ще променят ваши планове

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще получите новини, които ще променят ваши планове и може да внесат объркване в някои ваши надежди и очаквания.

Тези събития в никой случай не бива да се приемат с притеснение, а да се гледа напред и да се търси развитие на идеи и планове при едни нови обстоятелства.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с личната си поща или телефон. Желанието на някой да надникне в личното ви пространство може да ви създаде сериозни главоболия.

През седмицата мнозина от вас ще направят посещение при лекар, което най-вероятно ще е предварително планиран ангажимент. Възможно е посещение в държавна институция с цел разрешаване на някакъв проблем.

Като цяло това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за посещение при зъболекар, козметик и други.

През тези седем дни неочаквано може да разкриете една тайна или да получите повече информация за събитие от миналото ви. Това няма да промени нищо, но ще направи житейски ви урок по-ценен.

През тази седмица за някои от вас ще възникне неочакван разход, свързан с дете, който ще покрие някакви щети, които то е направило.

Жените Скорпион ще осъзнаят важността на тези седем дни за разрешаване и приключване на някои неприятни задължения и ангажименти.

Мъжете ще са склонни емоционално да се разделят с хора, които им противоречат, от които нямат повече нужда или поради някаква друга причина. Съветите на жена, която живее извън вашия дом, може да ви навредят.

Коментари

Новини Варна