IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:07 | 20 февруари 2021
Обновен: 05:08 | 22 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Везни

Важен период за професионалното ви развитие

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които са представители на зодия Рак, Риби или Скорпион.

Възможно е първоначално те да ви зарадват с новина, предложение или нещо друго, но по-късно да разберете, че зад това да се крие нещо, което носи притеснение или разочарование.

През седмицата може да възникне проблем с дете или друг млад човек от семейството ви. Не бързайте да заемате позиция, не бързайте да защитавате или да обвинявате. Утре всичко ще изглежда по-различно.

Една такава ситуация няма да доведе до някаква драматична ситуация, но ще бъде причина за кратък или по-дълъг емоционален дискомфорт.

Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. В случай, че работите с пари, бъдете внимателни, за да не допуснете грешка или недоглеждане, което след това да ви коства някаква загуба.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за разговори, свързани с по-високо заплащане или по-добри финансови условия при сделка.

Жените Везни ще очакват една важна или полезна за тях среща. Възможно е да възникне необходимост да отидете в някаква институция или на някакво публично събиране.

Мъжете ще са склонни много внимателно да планират действията и решенията си. Това особено важи за личните им или романтична връзка, която имат. Ще запомните седмицата с някои преживявания, свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Коментари

Новини Варна