Варна 10°
fallback
Хороскопи
00:06 | 20 февруари 2021
Обновен: 22:30 | 27 октомври 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Дева

Като цяло събитията ще бъдат свързани със семейството и с дома ви

По материала работи: Ставри Таргов

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате повод да се зарадвате на събитие, свързано с някаква промяна в живота на човек от семейството ви.

През тези седем дни конфликт, свързан с дете, може да бъде причина за размяна на обвинения между хората в семейството ви, но в края на краищата ще разберете, че се карате за глупави неща.

За някои от вас седмицата носи новина или събитие, свързано с бременност или с раждането на бебе.

Като цяло събитията през тази седмица ще бъдат свързани със семейството и с дома ви. Те определено ще имат благоприятно влияние върху развитието на важни планове и дела. През седмицата мнозина ще присъстват на годеж, сватба, рожден ден или юбилей.

В работата си следете внимателно думите или действията на жена, която си е поставила за цел да ви злепостави или да ви създаде някакъв проблем.

Жените Дева ще имат няколко приятни преживявания с приятели или със съседи. Важно събитие от семеен характер в живота на близък приятел може да бъде повод за събиране или оживени разговори по телефона.

Мъжете ще преминат през няколко сложни ситуации на работното си място, свързани с недоразумения, аварии, различни грешки или закъснения.

Отношенията ви с колеги или с клиенти, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще определят успехите или неуспехите ви през седмицата, там където работите.

Автор на статията:
Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 - 28 февруари - Дева
0 коментара
fallback
fallback