IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
11:16 | 16 ноември 2020
Обновен: 11:51 | 8 септември 2024

Хороскоп за 17 ноември 2020 - Овен

Утре ще имате приятни изживявания

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 ноември 2020 - Овен

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си.

Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки.Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете.

Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Коментари

Новини Варна