Варна 17°
fallback
Хороскопи
00:05 | 13 ноември 2020
Обновен: 19:05 | 19 септември 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Лъв

Може да поставите началото на нова романтична връзка

По материала работи: Ставри Таргов

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще изиска от вас да мобилизирате максимално своята воля и дух, да преминете философски и без големи сътресения през преживяванията, които са ви отредени. Дори да не виждате смисъл в това, което ви се дава да преживеете, то има своя промисъл, който ще бъде разбран по-късно във времето...

През седмицата ще ви изненадат неочаквани събития в живота на човек, роден под огнен зодиакален знак, които никой няма как да предвиди предварително.

Отношенията ви с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги, ще ви натоварят със силни емоции, поради начина по който тази личност разговаря с вас, с обноските и действията си, които вие не одобрявате.

През тази седмица може да поставите началото на нова романтична връзка, но тя ще има трудно и сложно развитие в началото си.

Въпреки някои емоционални и психологически преживявания през седмицата, тя ще бъде важен етап за постигането на успехи, които имат значение за вашето развитие.

През седмицата ще ви зарадва помощта и подкрепата на хора, родени под водните зодиакални знаци.

Ако все пак през тази седмица се случи да се разделите с нещо или с някого, то това ще бъде освобождаване от неща, които ви товарят и за които вече нямате енергия, мотивация или ресурси.

Жените Лъв нека не се страхуват от промените в живота си. Те ще са съдбовни или по-трудни за младите жени от този зодиакален знак.

Мъжете ще търсят практични разрешения на неприятности, които най-вероятно са възникнали по тяхна вина. Ще успеете!

Автор на статията:
Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Лъв
0 коментара
fallback
fallback