IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
00:01 | 13 ноември 2020
Обновен: 05:06 | 8 септември 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Овен

Може да ви изненада новина или предложение

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица може да ви изненада един подарък или жест на внимание. Не търсете скрити причини в действията на този човек, а приемете и изкажете благодарността си.

Това, което ще получите, ще ви бъде дадено с любов, с уважение или по специален повод.

През тази седмица ще вложите голяма част от енергията си в разрешаването на един проблем, който ще е свързан с дома ви. Това може да има връзка с ремонт на уреди, на вещи, уреждане на неуредици с документи и др.

През тази седмица може да ви изненада новина или предложение, като ще се опитате да видите в перспектива дали това е добро за вас или няма значение.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване свързано с ваша настояща или бъдеща работа. Ще бъде благоприятна и за професионални или бизнес отношения с хора от друго населено място, или ако работата ви е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, медия и други.

Ще отделите време за разговори или други действия, свързани с дете или с млад човек, с които не живеете под един покрив. Вероятно това ще е някакъв вид ангажимент, с който сте се обвързали преди време.

Жените Овен ще имат причина да контактуват повече с хора отблизо и далеч. Комуникацията с мъже ще бъде по-голяма, по-важна или по-динамична, независимо на каква основа са отношенията: роднински, професионални, обществено - политичекси и т.н.

При мъжете мнозина ще разчитат на тях за конкретни действия от материално - имуществен характер. В един момент може да се окажете много по-натоварени отколкото можете да поемете като ангажимент.

Коментари

Новини Варна