IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Здраве
16:45 | 25 юни 2024
Обновен: 21:27 | 28 юни 2024

Водещ турски онколог консултира безплатно пациенти във Варна

Проф. д-р Дуйгу Дерин е водещ експерт в лечението на пациенти с ракови заболявания в "Лив Хоспитал"

По материала работи: Слав Велев
Водещ турски онколог консултира безплатно пациенти във Варна

Водещ турски онколог ще консултира безплатно пациенти във Варна през юли. Проф. д-р Дуйгу Дерин, изтъкнат специалист по медицинска онкология, ще гостува във Варна на 6 юли 2024 г. по покана на център за медицинско посредничество "Бренер Груп". Проф. Дерин ще предоставя безплатни консултации на български пациенти, търсещи лечение на онкологични заболявания.

Събитието ще се проведе в хотел "Амирал", кв. Чайка 190, и ще включва присъствието на преводач на български език. Всички заинтересовани пациенти, които:

се нуждаят от съвет за ранна диагностика на раково заболяване;

търсят второ мнение за вече провеждащо се онкологично лечение;

се интересуват от възможностите за лечение на рак в Турция,

могат да се възползват от безплатната консултация на проф. Дерин.

За проф. д-р Дуйгу Дерин

Проф. д-р Дуйгу Дерин е водещ експерт в лечението на пациенти с ракови заболявания в "Лив Хоспитал", акредитирана от престижни институции като Американската комисия за международна стандартизация (JCI) и Германската асоциация за техническа инспекция (TUV). С над 25-годишен опит и множество успешни случаи на лечение на рак на белите дробове, гърдата, яйчниците, дебелото черво и други, проф. Дерин е утвърдена фигура в онкологията.

Ранната диагностика и профилактиката – ключови фактори за успех

Според проф. Дерин, между 30-50% от случаите на рак могат да бъдат предотвратени чрез редовна профилактика и проактивност от страна на пациентите. Тя активно работи с "Бренер Груп", за да предостави на българските пациенти най-добрите възможности за диагностика и лечение.

Как да се включите

За да участвате в инициативата, е необходимо да изпратите предварително следните медицински документи към екипа на "Бренер Груп":

последни епикризи на пациента,

образна диагностика от последните 6 месеца,

попълнен формуляр с кратка история на заболяването (който ще получите допълнително).

Местата са ограничени, затова е препоръчително да запазите своето място възможно най-скоро. За допълнителна информация или за да запазите участие, свържете се с нас на телефон +359 897 824 041.

Коментари

Новини Варна