IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини
00:10 | 27 октомври 2020
Обновен: 08:24 | 18 септември 2024

Хороскоп за 28 октомври 2020 - Козирог

Бъдете дипломатични и тактични

Хороскоп за 28 октомври 2020 - Козирог

Сряда ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск.

 

Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.

 

Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения.

 

Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности.

 

Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Коментари

Новини Варна