IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Културен афиш
17:00 | 26 юни 2024
Обновен: 04:04 | 29 юни 2024

„Млади надежди“ редят изложба във Варна

Откриването е на 3 юли от 18:30 часа в галерия "Графит"

По материала работи: Слав Велев
„Млади надежди“ редят изложба във Варна

Четвъртото издание на изложбата „Млади надежди“, организирана от галерия "Графит" ще бъде официално открито на 3.07.2024 (сряда) от 18:30 часа във Варна.

Това събитие ще представи творческите постижения на талантливите ученици от 8 до 11 клас от Националното училище по изкуство „Добри Христов“.

Откриването ще се състои на 03-ти юли 2024 г. (сряда) от 18:30 часа, като изложбата ще продължи до 23-ти юли 2024 г.

В експозицията ще откриете разнообразие от художествени произведения, включително живопис, графика, скулптура, компютърни творби и рисунки. Тези произведения са създадени по учебните програми на НУИ „Добри Христов“, отразяващи различни жанрове и техники.

Сред творбите ще видите портрети на приятели и близки, автопортрети, натюрморти и пленерни пейзажи, които улавят светлината и цветовете на различните сезони.

Младите художници демонстрират своите умения и експериментален дух чрез различни техники: маслени бои, акрил, темпера, акварел, линогравюра (черно-бяла и цветна), монотипия, бронз, гипс, туш, молив, креда и въглен.

Изложбата „Млади надежди“ е изключителна възможност да се потопите във вълнуващия свят на младите автори и да се възхитите на тяхната творческа енергия и талант.

Тя предоставя сцена за нови имена в изкуството, които носят свежа перспектива и новаторски идеи.

"Искаме да изразим искрена благодарност към Община Варна и Фонд Култура за финансовата подкрепа, която направи възможно реализирането на тази изложба", коментират организаторите от галерия "Графит'.

Коментари

IVAN11 ( преди 2 дни )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна