IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 30°
Културен афиш
13:00 | 24 юни 2024
Обновен: 08:14 | 28 юни 2024

Мария Илиева с безплатен концерт за деца до 12 години днес във Варна

Mалката ѝ дъщеря София празнува третия си рожден ден от първи ред в публиката на Летния театър

По материала работи: Слав Велев
Мария Илиева с безплатен концерт за деца до 12 години днес във Варна

Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева и семейството ѝ, защото малката ѝ дъщеря София ще празнува третия си рожден ден от първи ред в публиката на Летния театър днес, 24 юни..

Лятото за Мария Илиева вече започна обещаващо – след концерт във Виена и награда за Най-добра колаборация с Миро от Годишните музикални награди на БГ Радио, поп кралицата редува репетициите за предстоящото си турне със снимките на новия сезон на „Гласът на България”. Песента „100 причини” се превърна в любима песен на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на предстоящо турне.

Междувременно непоказвани досега кадри и емоции от миналогодишното турне на Мария Илиева направиха премиера в специален филм, посветен на него.

„Много е вълнуващо, че някои мои песни са по-възрастни от доста хора в публиката ми!” споделя Мария. „Наистина е вдъхновяващо да ги виждам как знаят текстовете и пеят с мен! Именно затова реших концертите ми и това лято да са с вход свободен за всички деца до 12 години. Искам тези вечери да се превръщат в своеобразен семеен празник на музиката.”

Коментари

Новини Варна