IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
12:59 | 6 юни 2014
Обновен: 04:02 | 16 септември 2024

Младежкото БСП с нов председател

Младежкото БСП с нов председател

По материала работи: Златина Добрева
Младежкото БСП с нов председател

Симеон Кулиш е новият председател на Младежкото обединение на БСП за Варненска област, съобщиха от пресцентъра на червената партия. Кулиш бе избран на проведеното късно вчера в Провадия заседание на областната структура на младежката организация. Симеон Кулиш поема поста от Радослав Йовков. Благодаря за доверието на всички, които ме подкрепиха, ще работя активно за разширяване на влиянието на младежката организация и за по-активната й роля в обществено-политическия живот във всички общини на Варненска област, заяви веднага след вота новоизбраният председател. Кулиш обеща да продължи дейността на Областната академия за политика, през чиито обучителни семинари са преминали стотици млади социалисти.
Симеон Кулиш е роден на 5 май 1986 г. във Варна. Член е на БСП от 2006 г., а на Младежката организация - от 2004 г. Председател е на областната структура на младежката организация на Национално движение "Русофили"-Варна. Магистър по история, автор на десетки научни статии в областта на международните отношения и външната политика на Русия.

Коментари

Новини Варна