IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
19:46 | 2 септември 2016
Обновен: 20:32 | 7 септември 2024

Ангелкова: Полагаме усилия да обвържем туризма с киното

Световноизвестни режисьори и актьори, които снимат филми у нас са най-добрата реклама за страната ни, смята министърът на туризма

По материала работи: Слав Велев
Николина Ангелкова - министър на туризма. Снимка Пламен Гутинов

Много ефективна е рекламата на страната ни от световни популярни лица. Това заяви в Сливен министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя откри 36-тото издание на рали „Сливен", информира "Дарик". 
 

"Надяваме се да покажем България като целогодишна туристическа дестинация и дай боже да привлечем повече от тях, защото всеки един посетил страната ни винаги остава с прекрасни впечатления. Не случайно полагаме огромни усилия максимално да обвържем туризма с киното и световноизвестни режисьори и актьори да продължат да идват в страната ни, за да снимат филми", добави още министърът на туризма.
 

Очаква се единната система за туристическа информация да заработи през първото тримесечие на 2017 година, обяви още министър Ангелкова. Вече е готово техническото задание, и веднага след като законът бъде приет на второ четене, ще бъде обявена процедурата.


Още по темата:
Холивудска звезда, участник във Futuro, стана посланик на Варна
 

Коментари

Новини Варна