IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
16:03 | 1 октомври 2015
Обновен: 10:17 | 4 септември 2024

“М САТ Кейбъл” откри нов офис в Каварна

Операторът предлага в града своите висококачествени услуги – цифрова телевизия и достъп до интернет

По материала работи: Борис Проданов
“М САТ Кейбъл” откри нов офис в Каварна

“МСАТ Кейбъл” откри нов офис в Каварна, с което започна за пръв път да предлага в града своите висококачествени услуги – цифрова телевизия и достъп до интернет. Кабелният оператор обслужва основно Североизточна България и има общо 16 офиса във Варна, Балчик, Русе и Нова Загора. Той е единствен с точки на присъствие в курортите Златни пясъци, “Св.Св. Константин и Елена”, Кранево. Изградена е мрежа и до Шабла, където има установени бизнес клиенти.

 

“М САТ Кейбъл” е един от първите кабелни оператори в България и от най-големите в страната. Компанията притежава високо-технологична оптична мрежа, което позволява да предложи широк спектър от услуги, без компромис в качеството.

"Най-гледани са новините, спортните канали, филмовите и имаме доста голяма детска аудитория. Стараем се да покрием всички жанрове”, коментира Ради Цанков – мениджър планиране и развитие в “М САТ Кейбъл”

 

Офисът в Каварна се намира на ул. “България“. Той беше тържествено открит с водосвет. Ще бъде обслужван от трима души – касиер-консултант и двама техници. Те са готови за включване към всички услуги на “М САТ Кейбъл” в Каварна по адреси.


Геновева Донкова

Коментари

Новини Варна