IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
10:38 | 16 юли 2015
Обновен: 17:31 | 3 септември 2024

240 000 лв. дава пристанище Варна за инфраструктура на обекта

Общината помага с палми и пейки

По материала работи: Борис Проданов
240 000 лв. дава пристанище Варна за инфраструктура на обекта

240 000 лв. са инвестирали от пристанище Варна за инфраструктура на обекта, заяви пред наш екип Петър Сеферов, изпълнителен директор на предприятието. В зоната е извършено освежаване и преподредба, за да придобие европейски вид.


„Искам да подчертая, че за нас най-важна е нашата производствена и товаро-разтоварна дейност. Иначе тук е разчистено и така зоната изглежда по – приветлива, като идеята е при конкретни събития да бъде отваряна за гражданите. Според зависи от събитията, които ще се организират тук ще се вкарват временно поставяеми обекти и после ще се разчистват“, добави още Сеферов.


Димитър Атанасов, председател на борда на директорите в държавната фирма, добави още че е отворен и нов портал, който да облекчава вкарването на техника и сцени при необходимост.


„Този портал ще облекчи и хората, вече няма да е нужно да се заобикаля цялото пристанище. От Общината ще поставят пейки и кошчета за боклук, вече сложиха палми. Надявам се така да представим една европейска зона и да привлечем още пасажери. Изградени са и нови тоалетни, има специализирана такава за инвалиди. Когато е възможно ще се отваря за гражданите, идеята е хората да се наслаждават на пристанището си“, сподели Димитър Атанасов.


Денислав Киров

 

Коментари

Новини Варна