IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Икономика
17:36 | 5 юли 2015
Обновен: 20:08 | 23 август 2024

Европейските банкери се настройват за дълга нощ

В по-големите банки ще има телеконферентни разговори, служителите ще работят извънредно

По материала работи: Борис Проданов
Европейските банкери се настройват за дълга нощ

Избирателните секции в Гърция затварят в неделя в 18 часа (местно време). Както победа на „Да“, така и на „Не“ би могла да доведе до широкомащабни последствия за европейските финансови пазари.


Същевременно банкерите в Европа вече се подготвят за дълга нощ.


В Deutsche Bank в 22 часа (местно време) е насрочен конферентен разговор, за да се обсъдят последиците от референдума в Гърция, пише Handelsblatt.


В британската банка Barclays експертите по финансовите пазари ще следят развоя на събитията от 18 часа, казва говорител на банката. В допълнение през целия уикенд е имало конферентни разговори и срещи с клиенти.


Експертите на френската BNP Paribas също планират телеконферентен разговор в в 20,15 часа, твърдят информирани източници.


Анализаторите в доставчика за финансови услуги Hargeaves Lansdown в Лондон ще работят в неделя вечер у дома си, преди да дойдат на работа в понеделник рано сутрин, казват информирани източници.  


investor.bg

Коментари

Новини Варна